ŠTA POKLONITI DEČKU ZA DAN ZALJUBLJENIH, A DA NIJE VEĆ VIĐENO?!

od Marijana

Bliži nam se Dan zaljubljenih, a samim ti i večita dilema šta pokloniti svom muškarcu, a da nije previše kliše, romantično ili pak beskorisno. Prerasli smo odavno plišane igračke, slatke kutije sa porukicama, parfeme, a praktičnost i koristnost su nam na prvom mestu. Dok s druge strane opet želimo da poklon bude kreativan i zanimljiv. Na teškoj ste muci, razumemo Vas u potpunosti.

Verovali ili ne, došli smo ne na jednu, već na čak pet poklon ideja koje ćete obožavati!

5. PLEJLISTA ZA AUTO

Iskažite svoju kreativnu stranu tako što ćete svom partneru napraviti plejlistu omiljenih pesama koje može neiscrpno slušati dok vozi auto. Nabavite USB, kreirajte listu i ubacite je na njega. Čak možete usnimiti i neku svoju posebnu porukicu, komentar, koji će biti reprodukovan između pesama, a koji će mu ulepšati dan i izazvati širok osmeh na licu. Zamislite ga samo kako vozi i dok sluša svoje pesme samo začuje Vaš glas kako mu govorite neki vic, podsećate ga neke anegdote ili jednostavno izjavljujete ljubav. Vrlo originalno!

4. DRŽAČ ZA SATOVE

Ukoliko Vaš partner voli satove i red, ovaj ne tako običak držač ili futrola za naočare savšren je poklon za njega. Ne samo što će uvek imati svoje satove na jednom mestu i uživaće dok ih slaže u posebnu futrolu i na policu, već će i dodatno da se oraspoloži svaki put kada vidi posvetu ili urezanu personalizovanu poruku koju nikako ne zaboravite da ostavite!

3, FIT PASS

Ukoliko je vaš partner ljubitelj sporta fit pass odličan je i praktičan poklon za njega. Možete mu uplatiti mesečnu, polumesečnu, pa čak i godišnju kartu za fit pass kojom će imati pristup na najrazličitije treninge i sportove. Ne samo što će na taj način ostati u formi, već će imati priliku da se oproba u najrazličitijim sportovima na najrazličitijim lokacijama u grad, pa i sa najrazličitijim okruženjem. A morate priznati, to bi izuzetno skupo bilo da je u pitanju pojedinačna cena za svaku aktivnost.

2. MINI STONI FUDBAL

A ukoliko pak partner više voli da sport gleda iz kauča ili da ga igra na računaru, eto sjajne ideje da ga malo aktivirate i razonodite, a da to ne bude prenaporno. Ovaj mini fudbal san je većine muškaraca i sigurni smo da će ga uvek rado iznositi na sto kad mu dođu prijatelji, rođaci i da će uživati u igri uz pivo i lagano druženje.

1. PRETPLATA NA KANALE, PROGRAM ILI SAJT

Ukoliko je vaš partner pravi filmadžija smislili smo sjajan poklon za njega! Poklonite mu mesečnu pretplatu na Netflix ili neki drugi sajt pa čak i TV kanale kablovskih operatera na kojem će moći nesmetano da gleda najnovije filmove ili serije. 

+ KUTIJA IZNENAĐENJA

A za dodatno iznenađenje pripremite mu i kutiju u koju ćete staviti sve te sitne „potrebštine“ koje će mu ispuniti jedan takav filmski dan – stavite u kutiju nekoliko limenki soka ili piva, grickalice, slatkiše, kokice za mikrotalasnu. Dodajte neke žvake, kikiriki, semenke…

Love photo created by freepik – www.freepik.com

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više