ŠTA OBUĆI AKO STE ZVANICA NA PROLEĆNOM VENČANJU?! TOP 5 IDEJA

od Marijana

Pozvane ste na prolećno venčanje i nemate predstavu šta da obučete.

Želite neki efektan, a opet ne previše upadljiv komad koji ćete potom moći da nosite i u svakodnevnom životu? U nastavku izdvajamo 4 potencijalne kombinacije koje će Vam se sigurno dopasti.

MONOHROMNO ODELO

Jednobojna ženska odela su uvek in. Seksipilne uske pantalone koje prate liniju bokova i nogu, a zatim usko korset savršeno će istaći Vašu figuru i energiju, dok će oversized sako iste nijanse prekriti naglašene obline vešto izazivajući pažnju taman toliko koliko treba.

RAVAN KROJ I NEPREVAZIĐENA SVILA

Romantična venčanja zahtevaju i neku romantičnu kombinaciju. Ravno sečena jednostavna haljina ravnog kroja sa tankim bretelama je savršen izbor. Istaći će Vašu figuru dok će u isto vreme preusmeriti pažnju na Vašu prirodnu lepotu, jednostavnost, a opet visok ukus.

EFEKTNI RUKAVI

Za dame od stila koje ne vole previše izazovne komade, ovi efektni rukavi su sve. Bilo da je u pitanju haljina ili košulja, ovakvi rukavi će biti sjajan dekorativni detalj i komad koji će istaći svu elegantnost i seksipil.

LANENI KOMADI

Lan i čipka neprevaziđeni su kada su u pitanju romantične, nežne kombinacije u kojima želite da izgledate udobno, jednostavno, a opet tako posebno i nežno.

SMELE KOMBINACIJE BOJA

Ponekad je izbor boja sve. Ove smele kombinacije apsolutno različitih i tako jarkih boja su pravi dokaz za to.

Red dress photo created by freepik – www.freepik.com

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više