Hidro terapija

U Svetu Lepote, hidroterapija se koristi kao jedna od metoda lepote i opuštanja. Hidroterapija uključuje upotrebu vode za terapiju i oporavak.

Evo nekoliko hidroterapijskih tretmana koje nudimo u Svetu Lepote:

Hidromasažne kade: Naša hidromasažna kada koristi snagu vode i masažnih mlaznica za opuštanje mišića i smanjenje napetosti. Ova vrsta tretmana pomaže u poboljšanju cirkulacije, smanjenju stresa i opuštanju tela.

Sauna: U okviru hidroterapije nudimo i tretmane u sauni. Sauna je mesto sa visokom temperaturom koja pomaže u otvaranju pora, detoksikaciji tela i opuštanju mišića. Ova vrsta terapije je odlična za poboljšanje opšteg zdravlja i blagostanja.

Topla i hladna hidroterapija: Ova tehnika obuhvata izlaganje telu naizmeničnoj toploti i hladnoći. Na primer, može se kombinovati korišćenje sauna sa brzim uranjanjem u hladnu vodu ili tuširanje toplom i hladnom vodom. Ova metoda pomaže u poboljšanju cirkulacije, ublažavanju bolova i povećanju energije tela.

Hidroterapija kombinuje prednosti vode sa tehnikama masaže i toplote, pružajući vam holističko iskustvo opuštanja i obnavljanja tela.

Naš tim stručnjaka će vam pomoći da odaberete hidroterapijski tretman koji najbolje odgovara vašim potrebama i ciljevima. 

Za više informacija ili za zakazivanje termina, slobodno nas kontaktirajte.