Masaže

U Svetu Lepote nudimo različite vrste masaža koje će vam pomoći da se opustite, smanjite stres i poboljšate svoje zdravlje i blagostanje. Evo nekoliko popularnih masaža koje možete pronaći kod nas:

Klasična masaža: Ova masaža koristi kombinaciju tehnika kao što su trljanje, gnječenje i tapkanje kako bi se opustili mišići, poboljšala cirkulacija i smanjio stres. Klasična masaža je idealna za oslobađanje od napetosti i poboljšanje opšteg stanja tela.

Terapeutska masaža: Ova vrsta masaže je usmerena na tretiranje određenih problema kao što su bolovi u leđima, napetost mišića ili sportske povrede. Terapeut koristi različite tehnike i prilagođava pritisak kako bi se ciljano radilo na problematičnom području.

Relaksaciona masaža: Ova masaža je dizajnirana da vam pruži duboku relaksaciju i smirenost. Koristi se tehnike kao što su dugi i sporiji pokreti, lagani pritisak i glađenje kože kako bi se smanjio stres i unutrašnja napetost.

Masaža aromaterapijom: Ova masaža kombinuje tehnike klasične masaže sa aromaterapijom. Terapeut koristi esencijalna ulja koja imaju terapeutski efekat na telo i um, pružajući vam dodatnu relaksaciju i stimulaciju vaših čula.

Masaža toplim kamenjem: Ova masaža koristi zagrijane polirane kamene pločice koje se postavljaju na određene delove tela i koriste se za masažu. Toplina kamena opušta mišiće i pomaže u ublažavanju napetosti.

Ovo su samo neke od masaža koje nudimo u Svetu Lepote. Naš tim stručnjaka za masažu će vam pomoći da odaberete masažu koja najbolje odgovara vašim potrebama i ciljevima. Za više informacija ili za zakazivanje termina, slobodno nas kontaktirajte.