Tretmani Lica

U Svetu Lepote nudimo širok izbor tretmana lica koji će vam pomoći da postignete prelep i blistav ten. Naši stručnjaci će vam uvek preporučiti najbolji tretman za vašu kožu, a neki od popularnih tretmana lica koje nudimo su:

Čišćenje lica: Ovaj tretman uključuje dubinsko čišćenje kože lica, uklanjanje mrtvih ćelija i nečistoća koje se sakupljaju u porama. Nakon tretmana, koža izgleda blistavije i zdravije.

Oksigenacija lica: Ovaj tretman uključuje dolaženje do veće količine kiseonika u ćelije kože, što podstiče cirkulaciju i pojačava regenerativna svojstva kože. Oksigenacija lica pomaže u smanjivanju bora, poboljšavajući tonus i sjaj kože.

Hidratacija lica: Ovaj tretman uključuje hidrataciju kože lica, koja pomaže da se zadrži vlažnost i mekoća kože. Hidratacija lica često uključuje korišćenje seruma sa hijaluronskom kiselinom, koji su poznati po tome što efikasno nor razbijanje vezanosti keratina i hidratacije.

Masaža lica: Masaža lica je odličan način da se opustite i smanjite stres, dok takođe pomaže kod cirkulacije krvi i poboljšava tonus kože.

Tretman protiv starenja: Ovaj tretman uključuje upotrebu anti-aging proizvoda i uređaja, poput aparata za radiofrekvenciju ili hormone faktora rasta.

Ovo su samo neki od tretmana lica koje nudimo u Svetu Lepote. Svaki tretman je prilagođen vašim jedinstvenim potrebama, tako da se možete osjećati zadovljni i lepi nakon terapije u našem kozmetičkom salonu. Kontakirajte nas radi oznake prvog susreta i dopustite da naš tim eksperta pronađe i izabere najbolji tretman za vas.