Tretmani Tela

U Svetu Lepote nudimo razne tretmane tela koji će vam pomoći da se osećate osveženo, opušteno i revitalizovano. Evo nekoliko popularnih tretmana tela koje možete pronaći kod nas:

Masaža: Naš tim stručnjaka za masažu pruža različite vrste masaže kako bi vam pomogao da se opustite i oslobodite napetosti. U ponudi imamo klasičnu masažu, terapeutsku masažu, sportsku masažu, relaksacionu masažu i mnoge druge.

Tretmani Umotavanja: Tretmani umotavanja koriste se za revitalizaciju kože i oblikovanje tela. Umotavanje se telo posebnim formulacijama koje deluju na kožu, hidriraju je, detoksikuju ili smanjuju celulit. Ovi tretmani često prate masažu ili eksfolijaciju kože.

Peeling tela: Peeling tela odstranjuje mrtve ćelije kože, čime se postiže glađa i blistavija koža. Mnoge vrste pilinga uključuju masažu radi poboljšanja cirkulacije i tonusa kože.

Anticelulit tretmani: Ovi tretmani su posebno dizajnirani da pomognu u smanjenju pojave celulita. Mogu uključivati masažu, tretmane usmerene na topljenje masnih naslaga ili upotrebu specijalizovanih kozmetičkih proizvoda.

Tretmani za mršavljenje: Nudimo tretmane za mršavljenje koji kombinuju različite tehnike za sagorevanje masnoće, oblikovanje tela i poboljšanje tonusa kože. To može uključivati tretmane kao što su kavitacija, radiofrekvencija ili elektrostimulacija mišića.

Ovo su samo neki od tretmana tela koje nudimo u Svetu Lepote. Naš tim će vam pomoći da pronađete tretman koji je najpodesniji za vaše potrebe i želje, kako biste postigli željene rezultate. Za više informacija ili za postavljanje termina, slobodno nas kontaktirajte.